Здраве и красота

Какво издава формата на ноктите за характера ви?

Кои дами са най-амбициозни?

07.03.2014г. / 14 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

За да имате красив маникюр ноктите ви трябва да са не само здрави и добре поддържани, но и да имат хубава и правилна форма. Всяка дама е избрала определена форма на ноктите, съобразена с нейните предпочитания, тенденциите в маникюра и нокътната й плочка.

Казват, че не само по формата на веждите и устните може да се определи част от характера на човек, но и по формата на неговите нокти. Вижте няколко закачливи характеристики за чертите на характера според формата на ноктите, а в галерията ни може да разгледате снимки с идеи за маникюр с пролетно настроение.

Кръгли нокти

Дамите с кръгла форма на ноктите са емоционални и лесно възбудими. Те са уязвими, мечтателки и ненавиждат несправедливостта. Попаднат ли в трудни и конфликтни ситуации, винаги успяват да излязат с достойнство и не се страхуват да покажат своите слаби места. Те са искрени и лоялни към тези, които им отвръщат със същото.

Правоъгълна форма

Дамите с правоъгълна форма на ноктите са определяни като лидери не само на работното си място, но и в личния живот. Стриктно изпълняват служебните си задължения. С много труд и амбиция постигат успехи в това, към което се стремят и имат голямо чувство за хумор.

Квадратни нокти

Дамите с квадратна форма на ноктите са балансирани, сдържани дори в напрегнати ситуации. Не се вглеждат в миналото. Дамите с квадратна форма на ноктите знаят как да задържат мъжа до себе си в една връзка. 

Трапецовидна форма на ноктите

Това са дами с високо самочувствие, уверени в способностите си, но и чувствителни. Много често жените, които поддържат тази форма на ноктите си работят или имат интерес в областта на музиката, изобразителното изкуство. Умеят да водят разговор, но тяхната самонадеяност често им пречи да бъдат в хармония с околните.

Свързани статии

Нокти с неравна форма и леко извити връхчета

Те подсказват за хищническият нрав на жената. Такива дами често са прикрити зад фалшивата си любезност.

Къси нокти

Късите нокти са знак за борбеност и активен характер. Късите нокти са характерни за дами със заядлив нрав, които често се присмиват на околните.

Късите и твърди нокти показват темперамент, но и гняв.

Заострени нокти

Подсказват за строгия характер на дамата, която ги носи. Обикновено такива жени не са податливи на промени, особено във външния си вид.

Снимки: Sxc.hu

Коментирай
Свободно време