Семейство

Любовен хороскоп за 21 - 27 юли 2014

Настъпва силно романтичен период за повечето от представителите на зодиакалните знаци

21.07.2014г. / 10 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Седмицата може да започне с известни трудности по отношение на комуникацията с половинката. Споровете може да са породени от вашето желание да се раздавате в името на кариерата за сметка на любовта.

Но всичко ще се нормализира в средата на седмицата, когато настъпва силно романтичен период за повечето от представителите на зодиакалните знаци.

Овен

Възможно е през тази седмица да настъпи лек катаклизъм в сектора на любовта за тези Овни, които не са били в особено добри взаимоотношения с половинката си или нямат любим човек до себе си.

Има възможност да срещнете нова любов или да постигнете невероятна хармония с партньора си. Това ще продължи до 13 септември. Възползвайте се от благоприятния период.

Телец

Настъпва период, в който може да има повече спорове между вас и половинката ви. За щастие ще може лесно да разрешавате тези спорове, а що се отнася до сексуалните ви отношения, определено няма да ви бъде скучно. Ако нямате любим човек до себе си, сега е моментът да срещнете нов партньор.

Близнаци

Раздвижване в сектора на любовта ще има за Близнаците. Някои от вас през последните две години, които не са имали сериозна връзка, са имали моменти на романтика и застой в любовта.

След петък Марс ще повлияе сериозно на любовния ви живот и определено той вече няма да бъде скучен и в застой. За обвързаните Близнаци настъпва период на хармония с половинката.

Рак

Пригответе се за любовни приключения. Ще имате прилив на енергия, либидото ви ще се покачи и някои от вас вероятно ще се влюбят. Периодът е благоприятен и за тези от вас, които се намират във връзка. Всичко това е благодарение на Марс, който в петък навлиза във вашия сектор на романтиката.

Лъв

През тази седмица Лъвовете ще демонстрират за пореден път своя чар и обаятелност и може би ще развълнуват не едно или две сърца. За тези от вас, които имат половинка до себе си, моментът е подходящ да докажете своята любов по нестандартен и оригинален начин. Ако нямате любим човек до себе си ще имате няколко варианта, между които да избирате на кого да дадете любовта си.

Коментирай