Семейство

Любовен хороскоп за 21 - 27 юли 2014

Настъпва силно романтичен период за повечето от представителите на зодиакалните знаци

21.07.2014г. / 10 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Дева

Венера продължава да се движи през сектора на комуникацията на вашия знак. Ако нямате любим човек до себе си, съдбата ще ви предостави много възможности да срещнете нова любов. За обвързаните Деви движението на Венера ще спомогне за подобряване на комуникацията с партньора.

Везни

В понеделник, Уран, планетата на революцията и катаклизмите, ще се превърне в ретроградна и ще остане в това положение в продължение на няколко месеца. Как ще се отрази това на любовния ви живот? Уран е представен като властелин на вашия сектор на романтиката.

Може да настъпят трудни моменти в любовния ви живот, но не и такива, които да не може да разрешите и преодолеете. Спазвайте добра комуникация с половинката си и нещата между вас ще вървят гладко.

Скорпион

Ако в началото на седмицата или през последните дни не сте се чувствали особено привлекателни и има спад в либидото ви, след петък това ще се промени в положителна посока. Ще се повишат вашите желание и енергия за секс.

Свързани статии

Въпреки че работата ще вземе превес, не забравяйте за любовта и забавленията. Това важи както за обвързаните, така и за самотните Скорпиони.

Стрелец

Може да се почувствате леко изгубени в комуникацията с партньора. Не бива да се притеснявате. До 13 септември ще имате възможност да насочите енергията си там, където искате и да подобрите значително любовния си живот.

Ще се насладите на романтични моменти, просто бъдете малко по-търпеливи.

Козирог

Ще се насладите на блаженство и романтика. Ще се свържете на духовно ниво с партньора и ще ви се отдаде възможност да водите дълбоки разговори, в които ще намерите хармонията между двама ви. Ако не сте обвързани, събота е ден, в който може да срещнете нова любов или да имате еротична среща.

Водолей

За някои от Водолеите настъпва момент на любовни трепети. Това е много вероятно да бъде човек, с който работите. Дали това е началото на нещо специално, само вие ще решите.

В събота започва период, в който имате големи шансове за започването на нова връзка. Периодът е благоприятен и за тези от вас, които имат половинка до себе си. Дайте си повече време един на друг и не спирайте с романтичните изненади.

Риби

Ще почувствате прилив на романтика през тази седмица. Що се отнася до вашите романтични желания, свързани с половинката, знайте, че приказките се сбъдват или поне за вас. Отворете сърцето си за любимия, а тези от вас, които нямат половинка до себе си, трябва да отварят очите си за нова любов.

Снимки: Freeimages

Коментирай