Свободно време

Смразяващо красив грим за Хелоуин (галерия)

Откраднете няколко идеи за празничен грим

14.10.2014г. / 15 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook Eva Senín Pernas-Esphotomakeup

Снимка: facebook Eva Senín Pernas-Esphotomakeup

След около три седмици много хора ще празнуват зловещият, но забавен празник Хелоуин. Всеки би искал да изглежда оригинално и да впечатли със своята визия. Споделяме няколко красиви и смразяващи идеи за хелоуин грим, които да бъдат ваше вдъхновение.

Те са дело на талантливата млада испанска художничка Eva Senín Pernas, която започва своето образование следвайки архитектура, но постепенно открива, че има интерес и към фотографията и грим изкуството.

С красиви и ярки цветове, прецизно нанесени върху устните с четка, тя успява да създаде елегантен празничен грим. Ако се вгледате в нейните проекти, ще забележите колко талантлива е тя.

Върху малката площ на устните тя може да изобрази черни кули, страшни птици, както и други картини, напомнящи за празника Хелоуин.

Свързани статии

Разбира се нейният талант не свършва само с артистичното изрисуване на устни. В проектите й могат да се видят и красив грим на цялото лице, представящ празника повече от реалистично. Осмелете се да бъдете различни тази година на Хелоуин.

В галерията ни може да разгледате още идеи за грим на устните и да откраднете някоя за себе си.

Снимки: Facebook, Eva Senin Pernas-Esphotomakeup

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Лина ( преди 9 години )
Откога българите празнуват хелоуин?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар