Всичко за зодиите

Червило за лятото според зодиакалния знак

Ако сте зодия Рак, изберете златен гланц за устни

01.08.2015г. / 09 51ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Лятото винаги е изпълнено с много ярки цветове, аромати и настроение. Изпълнени с желание да преоткрием себе си чрез цветовете, поглеждаме към звездната карта, за да видим кои цветове червило са най-подходящи за нас това лято според зодиакалния знак.

Овен

Жената Овен е родена лидер. Тя е динамична личност и има изключително силна харизма. Това лято не пропускайте да сложите на устните си червило във фантастичните червени нюанси. Червеният цвят допълнително ще подчертае вашите независимост и сила на характера.

Телец

Дамите родени под знака на зодия Телец харесват лукса и винаги се стремят да бъдат заобиколени от красота. Не пестят средства за гримове, защото държат изключително много на качеството. Те са упорити, но също така и артистични. За да подчертаят своя слънчев загар е добре да носят червило в цвят на боровинка или малина.

Близнаци

Жените Близнаци са отлични комуникатори. Те са надарени с бърз ум, силна харизма и винаги привличат вниманието към себе си. Това лято не бива да пропуснат да добавят върху устните си червило или гланц в прасковени нюанси.



Рак

Жената Рак е домашарка, изключително чувствителна и отдадена на любимите си хора. Отличава се с добър стил. Това лято може да допълни своя шик, като избере червило или гланц за устни в златистите нюанси. Малките златни частици ще подчертаят бронзовия й загар.

Лъв

Дамите родени под знака на Лъва винаги искат да бъдат в центъра на вниманието. Те излъчват сексапил и невинност, въпреки силата на характера си. Съветваме ви това лято да изберете червило или гланц за устни в закачливите и наситени розови нюанси.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, то вие често се проявявате като критични, осъдителни и може би малко консервативни по отношение на цветовете, в които избирате вашите дрехи и гримове. Това лято изберете червило в деликатни розови нюанси с лек перлен отблясък или фини брокатени частици.

Коментирай