Свободно време

Личното число и парите

Ако вашето лично число е осем, то при вас ще са големите пари

01.02.2016г. / 17 14ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Според нумерологията рождената дата има силно влияние върху всеки аспект от нашия живот. Ако направим едно просто изчисление с нея, ще получим едно число, което се нарича лично число. Как да изчислите вашето?

Например, ако сте родени на 3.11.1981 г., вземете лист хартия и съберете всички цифри 3+ 1+1+1+9+8+1= 24. Сега съберете 2+4. Ще получите общ сбор 6, което е и вашето лично число. Как то може да се отрази на вашите финанси, вижте в следващите редове.

Лично число 1

Ако вашето лично число е едно, то вие определено ще имате финансово предимство в живота. Числото едно е лидер и е отлично за изграждане на богатство. Характерно за хората, които са с това лично число, е това, че често финансовите им облаги идват от хора в тяхното обкръжение, които са добре материално.

Лично число 2

Това е едно от най-лошите лични числа, що се отнася до финанси. То не отразява богатство, защото се предполага, че парите винаги са споделени или изтичат към други хора. Числото две символизира закъснения и разочарования и прекалена щедрост. Също така хората, които имате това лично число е добре да внимават с дълговете.

Лично число 3

Това е естествено щастливо число, което помага да правите пари лесно. Въпреки това, една от характеристиките на числото е, че хората, които го притежават харчат толкова, колкото са спечелили, което може да им попречи да натрупат състояние. Също така, тъй като парите свършват бързо, се налага да се взимат заеми. За щастие това число помага да излезете с лекота от тях.

Лично число 4

Четири е личното число на тези хора, които ще трябва да работят усилено за всяка припечелена стотинка. Без нужната дисциплина и упоритост, числото може да ви донесе бедност. Също така е малко вероятно да спечелите от лотарията или ако това се случи, печалбите ще са минимални. Ако все пак имате малки спестявания, добре е да ги инвестирате, защото тогава има шанс средствата ви да започнат да се увеличават.

Лично число 5

Ако вашето лично число е 5, то вие сте добри в бизнеса. Той вирее толкова дълго, колкото сметките ви и организацията ви на работа бъде съобразена със средата и промените. Хората с лично число 5 умеят да се грижат за своите служители, но също така обичат да правят и дарения. Тяхната добрина и проявена разумна щедрост, винаги им се връщат с добро.

Коментирай
Свободно време