Интимно

Защо тя вече не ви дарява с орален секс

Няколко причини за това

19.01.2017г. / 17 48ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Оралният секс е част от любовната игра на много двойки. В началото на връзката мъжете получават орални ласки доста по-често. Но ако с напредване на връзката любимата им спре да ги дарява с тях, значи вероятно има сериозна причина за това.

Каква може да е причината?

Защото не я молите

Не мислете, че всички жени обожават да поглъщат пениса ви. Някои го считат за наистина противно, но за да ви задоволят все пак го правят. Ето защо, ако не ги помолите, насочите или намекнете, че истински желаете тя да го направи, любимата ви няма да поеме инициативата. Най-вече, ако връзката ви вече не е прясна и страстта ви е започнала да уляга.

Защото не искате да я целунете след това

Споменахме, че оралните ласки не са любими на някои жени. Ако след като партньорката ви е дарила с орална ласка вие не пожелаете да я целунете и извърнете глава, ще я обидите ужасно. С този жест мъжете без да си дават сметка карат жената да се чувства употребена и неуважавана.

Защото никога не връщате жеста

Когато получавате е редно и да дарявате. Ако не връщате жеста на любимата си половинка, след като тя поеме с уста пениса ви, не очаквайте да го прави самоотвержено всеки път. Оралният секс е едновременно еднопосочен и двупосочен ритуал. Ето защо и двамата партньори трябва да участват в него.

Просто защото не ѝ харесва

Някои жени не са склонни да правят орален секс. Просто това ги отвращава и ако спорадично са го правили в началото, за да ви доставят удоволствие, скоро след това са престанали. Не можете да я насилите да промени решението си и ако се опитате да го направите, може да постигнете тъкмо обратния ефект.

Защото не получавате оргазъм

Може да звучи странно, но не всички мъже получават оргазъм, докато сте там долу. Това не означава, че не им харесва, напротив – обожават го. Жената обаче започва да се чуди какво не прави както трябва и започва инстинктивно да се отдръпва от това занимание, за да запази самочувствието си. Ако усетите, че се случва нещо такова, бъдете откровени и поговорете.

Защото семенната ви течност има ужасен вкус

Както всяка телесна течност, така и семенната такава се влияе от състоянието на организма, погълнатата храна и някои физиологични и биохимични процеси. Ето защо ако по някаква причина семенната течност има противен вкус, дамата ви ще се откаже от оралния секс.

Снимки: iStock

Коментирай
5 rate up comment 3 rate down comment
Ахъ ( преди 7 години )
А тези, които продължават да не правят орален секс ги заменят... Така е в живота.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар