Майчинство

Какво е детето Телец?

Инатливо, но успешно

20.01.2017г. / 15 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Децата са най-голямото чудо, което може да ни се случи. Желаното и очакваното, за него се кроят големи планове за бъдещето - къде ще учи, какво ще работи, как ще се казва. Родителите мислят за всичко, още преди мъничето да се е появило. Някои родители дори правят хороскоп за бебето си. Ако вашето дете е Телец или ще се роди под този знак, вижте няколко основни характеристики за него.

Детето Телец е едно от най-интересните в зодиака. Още от първите му години ще забележите, че е трудно да го накарате да спи, когато вие решите. От друга страна, когато е гладно, уморено или готово за игра, вие ще трябва да сте добре подготвени. В противен случай очаквайте то да започне да се тръшка, да вика, да се инати за всичко.

Но като цяло детето Телец е спокойно. Неговият знак се управлява от планетата Венера, а това допълнително го прави привлекателно за чуждите погледи, ето защо децата Телци са едни от най-сладките. Още от ранна детска възраст ще забележите тяхната суета.

Когато искате да се забавлявате и имате възможност за разходки извън дома, правете го в парка. Телецът е земен знак и тези деца се развиват на открито. Още от бебета децата Телци обичат музиката, затова не пропускайте и през годините да им купувате музикални играчки или да ги запишете на някакъв инструмент, пеене.

От друга страна Телецът е семейно ориентиран и собственически, а малките представители на зодията предпочитат да не играят сами. Ако имате едно дете и то е родено под тази зодия, или трябва да играете заедно, или да му намерите подходяща компания.

Децата Телци са много енергични, затова помислете с какви дейности да ги ангажирате, за да изразходват тази енергия. Не са мързеливи, а обичат да се изявяват и да се чувстват полезни.

Вашата положителна оценка във всеки един аспект за тях е много мотивираща.

Свързани статии

Използвайте системата за възнаграждение. Направете я като забавна игра, която не е постоянна, но действа градивно.

Трябва да знаете, че детето Телец е упорито и може да постига много успехи, но упорито да се противопостави на правила, които не харесва или по-скоро не разбира. Много е важно да изградите добра дисциплина, да бъдете търпеливи, да имате ясна комуникация.

Що се отнася до навиците му, лесно ще ги изградите. Бъдете разумни с храненето. Децата Телци обичат да си хапват и имат склонност към напълняване.

Коментирай