Здраве и красота

Най-несполучливите пластични операции на известни личности

20.10.2010г. / 13 49ч.
Нина Иванова
Най-несполучливите пластични операции на известни личности

В стремежа си да бъдат вечно красиви и млади, много популярни личности прибягват до услугите на пластичните хирурзи. Но, увличайки се в това си желание да бъдат все по-привлекателни, с изпънати неестествено лица и тела, много от т.нар. звезди всъщност добиват вид на карикатури.

Ето няколко световноизвестни примери за несполучливи пластични операции, превърнали популярни и любими личности в жалки карикатури, жертви на собствената си суета. Някои от тези пластични операции са десетки на брой, направени върху едно-единствено лице...

Мики Рурк - известният актьор и боксьор, превърнал се в секс символ в началото на 90-те, отдавна не е онзи красив, мистериозен мъж, когото помним от филма "9 седмици и половина". Заради огромната си суета и стремеж да остане колкото се може по-дълго млад, Мики Рурк се подложи на няколко пластични операции върху лицето си. За съжаление, ефектът е потресаващ и дори състари актьора.

Донатела Версаче - сестрата на най-известния дизайнер в света Джани Версаче, в последните години се подложи на безброй пластични операции, в следствие на които заприлича на древно чудовище от приказките.

Донатела Версаче - преди и след хирургията

Княгиня Калина - сред световно известните личности, прибегнали до услугите на хирурзите, се нарежда и една българка - дъщерята на Симеон Сакскобурготски Калина. Царската дъщеря има няколко операции на лицето, основно върху носа, заради които скоро влезе в класация на испански вестник за най-несполучливи операции.

Майкъл Джексън - поп идолът на няколко поколения се превърна в нарицателно за зле направена пластична операция. В последните години от живота, музикалната икона си направи няколко операции, в следствие на които носът му почти изчезна.

Доли Партън - една от най-известните американски певици, кънтри звездата Доли Партън е любимка на пластичните хирурзи заради безчетния брой операции, които има. Лифтинг, изтъняване на нос, увеличаване на устни, уголемяване на бюст и още, и още много "естетични" хирургични интервенции превърнаха красивата някога Партън в плашещо околните създание.

Мелани Грифит - съпругата на мачото Антонио Бандерас, не спира да "обновява" лицето си, само и само да изглежда по-млада и красива. Известна с безкрайната си ревност, Мелани е популярна в Холивуд и с любимите си колагенови инжекции, чиито следи личат навсякъде по лицето й.

* * *

4 кг месечно е здравословното отслабване
Как да избегнем стреса през есента?
Как да изглеждаш по-слаба и по-висока

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Plamen ( преди 11 години )
Всички пластични операции са глезотии. Те са вредни за здравето.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар