Мода

Елеонора Манчева награди автентични, авторски бижута

25.02.2011г. / 10 49ч.
Аз жената
Елеонора Манчева награди автентични, авторски бижута

Завърши втория по ред конкурс за ръчно изработени бижута на тема „Всичко е любов“, организиран от най-големия български он-лайн магазин за мъниста и бижутерски аксесоари Marabu.bg, Темата на конкурса – „Всичко е любов“ – беше вдъхновена от Деня на влюбените.

На Елеонора Манчева (Мисис България 2006 и Мисис Вселена 2007), Вихра Василева (телевизионен водещ и редактор) и управителят на магазина Владислава Предова-Стайкова се падна тежката задача да разпределят награди под формата на ваучери за пазаруване. Авторите на над 70 ръчно изработени бижута се състезаваха в четири категории според използваната техника за изработка на конкурсните модели, а имено: Оригинална интерпретация, Работа с тел, Плетене и низане с мъниста. На 20.02.2011 г., на специално парти в офиса на магазина, Елеонора Манчева – връчи наградите на авторите на отличените бижута.

След официалното награждаване, победителите в конкурса и участниците в безплатния неделен курс по ръчна изработка на бижута, демонстрираха пред специалните гости на събитието своите уникални ръчно изработени бижута.

Прочетете още:

Коментирай