Интимно

7 начина да грабнем вниманието му

04.05.2011г. / 16 12ч.
Аз жената
7 начина да грабнем вниманието му

Ако харесате някого, не чакайте съдбата да ви събере, докато въздишате по него. Открийте кои са стъпките, с които да станете близки.

1. Установете контакт с очи, ако искате той да разбере, че се интересувате от него. Само с поглед можете веднага да му изпратите този сигнал. Обикновено за мъжете това е по-лесна стъпка, когато харесат някоя жена, за дамите е малко по-трудно.

2. След като сте установили контакт с очи, му подарете блестяща усмивка. Това е най-добрият начин да получите вниманието му. Така ще го насърчите да дойде при вас, ако той се колебае, а и ясно ще покажете, че се интересувате от него.

3. След като стопите леда помежду си, опитайте се да се отпуснете. Подгответе се психически, че сте излезли на среща просто за да се позабавлявате и това е всичко, без обвързване. Да поддържате непринуден разговор е от голямо значение.

4. Мислете за първата среща като за предястие. Ако се развие в нещо повече, ще е чудесно, но все пак сега не е времето и мястото да сте прекалено сериозни.

5. Покажете интерес към него, но все пак нека да е ясно, че не се пренебрегвате и ви пука за вас самата. Все пак трябва да е ясно, че и вие сте интересен човек.

6. Задавайте въпроси, всеки обича да говори за себе си, но внимавайте вие да не прекалите. Ако приказвате много, той просто ще спре да ви слуша.

7. След като го опознаете, направете нещо заедно, но не обикновена разходка, а нещо по-приключенско, в което да сте активни и със сигурност ще се забавлявате. Например каране на велосипеди или пък кратък излет в планината.

Прочетете още:

Коментирай