Здраве и красота

Фитнес и диети - тайната на поп дивите Spice Girls

23.08.2012г. / 23 56ч.
Снежана Проданова
Фитнес и диети - тайната на поп дивите Spice Girls

Момичетата от Spice Girls, които през 90-те бяха една от най-големите музикални сензации, споделят с нас как продължават да изглеждат секси и днес – нещо, което доказаха, когато се събраха отново тази година за пръв път от 4 години, за да пеят на закриването на Олимпийските игри в Лондон.

Пош Спайс Виктория Бекъм поддържа енергията на тялото си с полезни храни, свежи плодове и кокосова вода.

Гери Халиуел успя да прекъсне йо-йо ефекта от диетите, които спазваше, и в момента се чувства по-добре от всякога, благодарение на здравословното си хранене. От своя страна Ема Бъртън тренира 3 пъти в седмицата на пътека за бягане.

Мелани Чисхолм може би постигна най-голямо физическо и спортно развитие с участието си в лондонския триатлон миналата година. Усилената й подготовка включваше много скачане, вдигане на тежести и приемане на много кокосова вода. А след раждането на дъщеря си Харпър, се подложила на строг режим 6 дни в седмицата.

Мелани Браун включва в режима си бягане на пътека, походи и задължително – коремни преси. Сменяйки позицията си през 10 бройки, тя прави средно по 600, защото е доволна от бързия резултат след редовното им и стриктно изпълнение.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
Здраве и красота