За дома

Ключ за щастие

27.08.2012г. / 15 55ч.
Вергиния Генова
Ключ за щастие

Ключовете символизират властта, знанието и споделената тайна. Според японците ключът означава благоденствие или придобивка.

Можеш да подариш картичка с ключе с пожелание за нов дом или просто да кажеш на любимия, че му даваш ключа за сърцето си.

Можете да вложите каквото искате значение и да го напишете на картичката, ако сте сигурни, че така ще зарадвате човека на когото ще я подарите, ще го впечатлите или ще му предадете насърчително послание.

Ключът може да е натоварен със символиката на просперитета или че приятелката ви ще открие нова врата за нова работа, за нов дом, за ново сърце. Ключовете отключват толкова много неща и може да се измислят толкова хубави послания. Така че не се колебайте и ако обичате да подарявате неща, идващи от сърцето ви и претворени с ръцете ви, имайте предвид и новите ключета в магазина за художнически материали „Слънчоглед”. Много са стилни, артистични и като че ли отключват някакво наистина тайно съкровище. Може да си купите по-малки или по-големи и може да сътворите наистина прекрасни ръчно направени произведения.

Е, ако нямате възможност да си купите, винаги имате забутан или на връзката с ключовете някой ключ, който вече не отключва нищо. Това определено е доста тъжно за един ключ. Може да му дадете нов живот, като го превърнете в посланик на надеждата. Подарете го на някого – като преди това хубаво го украсите с брокат, с някакъв цвят, със златна боя, така че и той да придобие нов вид и да има нов живот.
Може да стане дори по-хубав от купените. Не пречи да се опита.

А както винаги сме казвали с подръчни материали могат да се направят невероятно интересни нещица.
И никога не се знае, когато пожеланието е пратено с искрено сърце се сбъдва. И може в скоро време да ви зарадва новина, че този на когото сте подарили ключе е щастлив и пред него се е отворила нова врата.

Снимка: Вергиния Генова

Прочетете още:

Коментирай