Мода

Лесни трикове да съживим черната си мини рокля

01.10.2012г. / 12 41ч.
Ана Петрова
Лесни трикове да съживим черната си мини рокля

Черната рокля е един от най-стилните тоалети, които една жена може да облече. Елегантна и красива, подчертаваща фигурата, предизвикваща, очароваща... и все пак черна.

Цветовете са пряко отражение на нас самите – на емоциите и характера ни, затова, колкото и строго облечена да е една жизнерадостна натура, винаги ще открие начин да пусне лъч светлина в тоалета си. Ето няколко идеи как да направим това:

Колие

Съобразявайки се първо с повода, после с формата на деколтето, прическата и стила на роклята, изберете най-подходящото колие. Наниз от скъпоценни или полускъпоценни камъни, медальон, стъклени мъниста... няма нужда да се притеснявате и за цвета, защото на черен фон почти всеки цвят изглежда елегантен.

Цветен чорапогащник

Както когато си лакираме ноктите, имаме ново усещане за ръцете си, така и с един цветен чорапогащник ще усетим промяната едва ли не в походката си. Той е идеалното продължение на черната мини рокля. Комбинирайте цвета на чантата и аксесоарите си с този на чорапогащника, за да създадете баланс в излъчването си.

Подвижна яка

Подвижната яка може да се съчетае със всичко от тениски до рокли. Отново – съобразете я със стила на роклята. Яката може да е със заострен или заоблен ръб – и в двата случая е много ефектен аксесоар.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай