Мода

Идеи за цветно есенно излъчване

Модерни и цветни дрехи за есен 2012

29.09.2012г. / 13 45ч.
Снежана Проданова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Зелените листа по дърветата започват да пожълтяват и да губят живостта си. Това обаче няма да се случи с есенната мода. Ярки цветове, щампи, цветя, свежест – това са само част от елементите по облеклото на моделите по списанията. Ето някои идеи за есенно облекло от света на модата:

Стилно и елегантно – заменете мрачния черен панталон с наситеносин и копринен. Един ръб отпред го превръща в идеална дреха за по-делови обстановки. Съчетайте го с контрастираща блуза в червено или оранжево. Връхната дреха се очаква тази есен да изглежда по-обемна, по-тежка. Ако я съчетаете с прилепнал панталон и изискани ботуши, погледите ще бъдат във вас!

Време е да извадите по-плътните рокли от гардероба. Рокля с презрамки няма да ви стопли, ако и да е от вълна, затова заложете на красив чорапогащник. Под красив може да се разбира от изчистено черно, до цветна основа с бродерии, но в никакъв случай не позволявайте на много цветове да се сбиват в облеклото ви. Един шал няма да стигне за врата, раменете и ръцете ви, затова направо го заменете с поло блуза в неутрален цвят под роклята.

Експериментирайте с различни видове материя. Копринен панталон, трикотажна блуза и вълнено сако – няма нищо лошо в тази комбинация. Дори можете да си позволите лек дисонанс в цвета на дрехите – например да съчетаете различни тонове на един и същи цвят.

Щампи от горе до долу – на някого може да му се стори кичозно, но често модните дизайнери залагат на максимата „ако ще е гарга, да е рошава!“ Разбира се, ако се прекали, ефектът може да се превърне в дефект, но с проявата на собствен, но рационален вкус, всяка жена може да го предотврати.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
Свободно време