Козметика и грим

Актуални цветове за модерен маникюр през есен 2012

19.10.2012г. / 08 28ч.
Ана Петрова
Актуални цветове за модерен маникюр през есен 2012

Време е да се сбогуваме с ярките цветове от лятото, за да сме в хармония с есенното носталгично и меланхолично настроение. Ето как:

Морскотосиньо или мастиленото кралскосиньо е идеален алтернативен вариант на черното, ако искаме да внесем малко разнообразие. Строго, но не твърде строго, – поставя чудесен акцент на нокти с овална до правоъгълна форма.

Тъмнолилавото напомня на розовото – еротично, но и стилно, то заема централно място в палитрата на есенните цветове.

Виненочервеното се използва при дизайна на много аксесоари и дрехи, затова е лесно да намерите с какво да го комбинирате. Придава женственост и изисканост на ръцете.

Кафявото става все по-актуално и напоследък се предпочита повече и от черното. Златните бижута са капризен аксесоар, който не се комбинира с всеки вид и цвят дреха. Когато решите този проблем – лакът за нокти, който най-добре ще подчертае бижутата ви, това е кафявият.

Прозрачното до бледорозовото са най-близо до естествения цвят на нокътя. Някои жени предпочитат да не рискуват да превърнат ефекта на цветния лак в дефект на външния си вид, затова залагат на неутрални цветове, които не се набиват на очи и при които грешките на четчицата не личат толкова много.

Сивото е цвят, не толкова неутрален и неангажиращ, колкото бледорозовото, но пък носи някаква студена красота. Ако сте с бял или черен тоалет, то това е най-подходящият случай да пробвате със сив лак.

Снимка: Reuters Прочетете още:

Коментирай