Бременност

Дженифър Лопес се страхува, че не може да забременее

Времето лети дори и за звездите

11.06.2013г. / 12 15ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Вече не е новина това, че Дженифър Лопес иска да роди дете на 18 години по-младото си гадже Каспър Смарт. 43-годишната певица обаче се притеснявала, че времето лети и затова вече се подлагала на различни процедури, сред които и подготовка за инвитро, за да забременее, пише сп. „Star“, цитирано от Dnes.bg.

„Тя се страхува, че времето не е на нейна страна, имайки предвид възрастта си. Надява се, че ще забременее в следващите няколко месеца, тъй като се подлага на лечение за повишаване на плодовитостта“, сподели източник пред медията.

Свързани статии

Лопес вече има две деца – Макс и Еме, от екссъпруга си Марк Антъни. Хлапетата са близнаци и отдавна се говори, че също са заченати с известна медицинска помощ.

След раздялата си с певеца Лопес се събра с Каспър през 2011 г., който е един от главните й танцьори. Дивата неотдавна сподели, че не изключва вероятността да се омъжи отново, ала бебето сега е неин приоритет.

„Те спориха доста усилено за предбрачен договор, за който Каспър настояваше, но тя му каза, че вече е взела решение да не подписват подобно нещо. Освен това тя има по-голям интерес да роди, отколкото да вдига сватба. И Каспър е съгласен с нея“, допълва информаторът.

Коментирай
Свободно време