Бременност

Какво да подарим на новородено бебе

Бебешки дневник

23.07.2013г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Раждането на бебе в семейството или на близки приятели и роднини винаги е повод за много радости. Още преди неговата поява ние обикаляме детските магазини, търсейки най-подходящия подарък. Най-често питаме родителите от какво се нуждаят и обикновено това купуваме.

Някои майки изпитват неудобство да споделят своите желания. Затова споделяме няколко оригинални идеи за това какво да подарите на новороденото бебе, някои от които са подходящи за първите дни, а други ще са му необходими скоро след това.

  • Хороскоп

Все повече майки планират датата на раждане на своите бебета, консултирайки се предварително с астролог. Не знаем колко процента от избора на число могат да определят съдбата на бебето. Но ако знаете точния час и дата на раждането му, може да поръчате на астролог да изготви неговия първи хороскоп.

  • Бънджи гащи

Бебето ви се струва толкова малко, но не забравяйте, че расте много бързо. Само след около 6 месеца то ще иска активно да скача в скута на мама. Тези подскоци са истинско забавление за него, но предаването от ръце на ръце на скачащото бебе е изморително. Бънджи гащите са добро решение, в което малкото човече активно ще се забавлява.

  • Активна гимнастика за бебе

Те са разнообразни, цветни и много меки.

  • Нощна лампа с успокояващи светлини и приятна музика

Весели мечета, звездички и други фигурки се разхождат по тавана на бебешката стая. Новороденото бебе все още няма да ги вижда, но мелодията ще се погрижи за неговия хубав сън.

  • Бебешка чанта за път

Те са практични, защото събират много неща. Предлагат се в различни размери и варианти. От такива, в които да се носят шишето с храна и памперси, до чанти, които се разгъват и стават като легълце, в което бебето може да спи или да бъде повито.

След тези предложения със сигурност ще ви хрумнат още много идеи. Може би уред за подгряване на бебешки шишета, бебешка вана, спа комплект за спокоен сън на бебето и много други.

Коментирай