Бременност

Необичайни начини за подобряване на плодовитостта

Подреждане на дома за канализиране на енергията и още...

25.02.2014г. / 12 50ч.
Илияна Николова
Снимка: Photl

Снимка: Photl

Двойките с проблеми със зачеването знаят колко е трудно да впрегнеш всичките си сили, само и само да се сдобиеш с наследник. Опитването на всякакви методи често е изтощително и обезсърчаващо, особено след поредния неуспешен опит. Но съществуват няколко нестандартни начина за зачеване, за които не сте предполагали. Те могат да помогнат да забременеете по-бързо!

Ето кои са те:

Повече малини!

Според скорошно изследване, проведено в университета Berkeley в САЩ, мъжете, които са имали по-висок прием на витамин С, са имали по-малко проблеми със стерилитета. Те са с до 20% по-плодовити от останалите. За жените витамин С е не по-малко важен. Редовният и достатъчен прием на витамини намалява и риска от спонтанен аборт.

Според изследванията малините са едни от най-богатите на витамин С плодове – до 54% повече от нормалната дневна доза, затова е препоръчително да ги хапвате по-често, ако искате да заченете по-бързо!

Слънчева светлина

Известният като слънчев витамин D балансира половите хормони при жените и подобрява броя на сперматозоидите при мъжете, твърдят изследователи. Само 20 минути на ден излагане на пряка слънчева светлина са достатъчни, за да се произведе достатъчно витамин D в организма.

Свързани статии

Пийте сок от грейпфрут

Полезното действие на грейпфрута е доказано научно. Той е една вълшебна съставка, която помага на половите клетки да подобрят ефективността и броя си, което помага при зачеването. Киселинността на грейпфрута помага за намаляване количествата на цервикална слуз, което улеснява преминаването на сперматозоидите и достигането им до яйцеклетката.

Пренаредете мебелите си!

Може да ви се стори странно, но според древното китайско изкуство за подреждане на дома за канализиране на енергията, е добре да промените подредбата, за да промените и нагласата си! Според практикуващите фън шуй, създаването на чиста, отворена и гостоприемна среда в дома действа като огледало на живота и способства за създаването на живот.

Яйце вместо лубрикант!

Още една странност, която според мнозина помага! Вместо да използвате химически лубриканти, които най-често влияят зле на сперматозоидите, забавят ги и намаляват броя им, използвайте белтъка от едно сурово яйце за лубрикант! В белтъка се съдържат важни вещества, които ще улеснят сперматозоидите по пътя до заветната им цел.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
един мъж ( преди 10 години )
Вие сериозно ли? Да пъхна белтък във вагината на приятелката си?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар