Бременност

Определете специалистите, на които се доверявате, в АГ класацията на Puls.bg

Читателите на здравния сайт ще определят победителите, които ще бъдат наградени на „Форум бременност и детско здраве“ през март

08.02.2018г. / 11 31ч.
Мария Дуковска
Снимка: Puls.bg

Снимка: Puls.bg

За втора поредна година здравният сайт Puls.bg, част от Investor Media Group, организира класацията „Специалистите, на които имам доверие“.

Всички семейства с деца до 3-годишна възраст, родени в България, ще могат да изразят своята подкрепа и признателност като гласуват за медицински специалисти и клиники в областта на родилната помощ и педиатрична грижа до 14 март. Победителите ще бъдат официално обявени и наградени на церемония по време на „Форум бременност и детско здраве“, който ще се проведе на 31 март и 1 април.

Родителите могат да отличат акушер-гинеколог, акушерка, АГ болниците или родилните отделения, както и педиатрите или неонатолозите, спечелили доверието им с оказано компетентно и внимателно медицинско обслужване по време на бременността, раждането и грижите за бебето. Специалната форма за гласуване можете да намерите тук >>

Осмото издание на най-големия форум, насочен към млади семейства, ще даде актуална и достоверна информация от първа ръка за здравето на бъдещата майка и детето. Лекторите, с които работи Puls.bg, са изявени специалисти в своята област, а „Форум бременност и детско здраве“ е естествен продължител на концепцията на здравния сайт в насока намаляване на дистанцията между здравната система и пациентите в България.

Тази година „Форум бременност и детско здраве“ фокусира вниманието на аудиторията върху разпространени в съвремието сериозни симптоми през бременността, активното раждане и кризите в детската възраст. Програмата предвижда специално време за въпроси на посетителите към лекторите. По традиция събитието ще представи най-новите продукти и услуги от полза на младите семейства.

Миналогодишното издание на „Форум бременност и детско здраве“ в столицата посрещна над 1000 бъдещи и настоящи родители. Над 4000 читатели на сайта Puls.bg гласуваха в класацията „Специалистите, на които имам доверие“ в 4 категории.

Наградата в категория „Акушер-гинеколог“ получи д-р Иван Сигридов, акушерките Катя Павлова и Динка Негалова от Пловдив си поделиха приза в категория „Акушерка“. Сред педиатрите и неонатолозите пациентите отличиха д-р Радка Масларска. Медицински комплекс „Д-р Щерев“ грабна приза в категорията за АГ болница/родилно отделение.

Класацията се реализира в партньорство с Philips Avent.

Медийни партньори: „9 месеца“, Purvite7.bg, София играе, Дневникът на мама, сп. Grazia.

Коментирай