Бременност

„Форум бременност и детско здраве“ днес – точно в 14 часа на живо на Puls.bg

Онлайн срещата ще се проведе на живо на сайта на Puls.bg

13.04.2020г. / 11 22ч.
Мария Дуковска
„Форум бременност и детско здраве“ днес – точно в 14 часа на живо на Puls.bg

Днес точно в 14 часа на сайта Puls.bg ще започне специалното онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“, по време на което бъдещи и настоящи родители ще имат възможност да получат отговори на едни от най-важните за тях въпроси, свързани с бременността, майчиното и детското здраве по време на пандемията от COVID-19. Онлайн срещата ще се проведе на живо на сайта Puls.bg, водещ ще бъде главният редактор на здравния портал Румяна Тасева, а гостите са утвърдени медицински специалисти.

Акушер-гинеколог д-р Сергей Славов и вирусологът проф. д-р Радка Аргирова ще обяснят най-важните неща, които трябва да знаят бъдещите и настоящи родители за проследяването на бременността, раждането и грижите за бебето в условията на разпространение на коронавируса.

Доц. д-р Гергана Петрова, педиатър, специалист по детска пневмология и фтизиатрия, ще разясни какво трябва да знаят родителите за респираторните инфекции. За влиянието на социалната изолация върху взаимоотношенията в семейството ще говори докторът по психология доц. Диана Димитрова. Как могат да се направят онлайн консултации със стоматолог ще разясни д-р Бранимир Кирилов, имплантолог и орален хирург с над 20 години професионален опит. Преди 15 години той основава клиниката за дентална медицина Medical Dent, лекувайки хиляди пациенти и до днес.

Не пропускайте „Форум бременност и детско здраве“ днес, точно от 14 часа, на живо на Puls.bg.

Специалното онлайн издание се излъчва с подкрепата на тъканна банка „Селена Целс“ и „Медикъл Дент“.

Коментирай
Здраве и красота