Днес ще се проведе второто онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“, което може да гледате на живо, от 16:30 часа в сайта на Puls.bg.

По време на онлайн изданието ще се разяснят част от симптомите, при които бременните жени трябва да потърсят помощ от акушер-гинеколог и кое раждане е усложнено. Акушерки с богат опит ще дадат ценни насоки за това как бременните да се подготвят за раждането. 

Сред акцентите във второто издание на „Форум бременност и детско здраве“ на Puls.bg ще бъдат и грижите за новороденото в неонатологичното отделение. Психолог ще разясни мястото на бащата в семейството – тема, която често остава на заден план, въпреки важността ѝ. 

И този път Форумът ще срещне аудиторията с популярна личност, която ще сподели своя опит като родител. За майчинството и съчетаването му с успешната кариера ще говори Таня Кръстева, главен редактор на Bloomberg TV Bulgariа. 

Водещ на второто онлайн издание на най-голямото събитие за майчино и детско здраве ще бъде Румяна Тасева, главен редактор на Puls.bg.

Онлайн изданията на „Форум бременност и детско здраве“ се организират с генералното партньорство на тъканна банка „Селена Целс“, основен партньор Doppelherz и с подкрепата на Water Wipes и Select Asset Management. 

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg; „Новите родители“, „Дневникът на мама и татко“, Bebok.eu, Mama mia.