Бременност

Радина Кърджилова за майчинството – във „Форум бременност и детско здраве“

На 16 октомври тя ще бъде гост-звезда в есенното издание на дигиталното събитие

12.10.2021г. / 15 35ч.
Аз жената
Снимка: Puls.bg

Снимка: Puls.bg

Актрисата Радина Кърджилова е една от най-успешните български актриси, която непрекъснато надгражда професионалните си успехи и радва публиката както от сцената на Народния театър „Иван Вазов“, така и от малкия екран, благодарение на десетките образи, в които се превъплъщава, потапяйки се в света на седмото изкуство – киното. Въпреки всички роли обаче в живота извън прожекторите актрисата е любяща майка на двамата си синове и най-голямо вдъхновение на дългогодишната си половинка актьора и режисьор Деян Донков.

След като съвсем скоро стана майка на втория си син, Радина ще отвори вътрешния си свят за бъдещите и настоящи родители по време на дигиталното есенно издание на „Форум бременност и детско здраве“ на 16 октомври, от 16:00 часа, което всеки ще може да проследи на живо на Investor Media Pro и Puls.bg/live. Като гост-звезда, пред Румяна Тасева, гл. редактор на Puls.bg, очарователната актриса ще разкаже от първо лице за грижата, отговорността и предизвикателствата, които идват неминуемо с майчинството, както и промените, които то води със себе си.

Преди броени дни в свое интервю за Tialoto.bg, Радина сподели, че мисълта, че има такива прекрасни деца, я кара да се чувства озарена и духовно извисена. „Голямо щастие ме е обзело“, коментира тя.

Известен е фактът, че и при двете си бременности актрисата избира да роди чрез планирано цезарово сечение. Това е причината все още да не посещава фитнес залата, тъй като, както самата Радина споделя, все още изпитва дискомфорт в зоната около корема. Въпреки това залага на много разходки и движение, за да поддържа своята фигура.

Не смятам, че съм в най-добрата си форма в момента. Гледам да пия повече течности – вода, чайове. Хапвам много салати и сезонни плодове, но не спазвам строги режими, за да не лишавам Йоан, тъй като все още го кърмя“, разказва пред Tialoto.bg актрисата.

Кърджилова открито признава, че иска и е готова да роди трето дете.

Радвам се, че напоследък срещам страшно много млади двойки, които имат по 2-3 деца“, споделя тя.

За майчинството и главните роли на красивата актриса извън снимачната площадка – научете от първо лице от Радина Кърджилова на 16-ти октомври, от 16:00 часа, по време на дигиталното есенно издание на „Форум бременност и детско здраве“ на живо на Investor Media Pro и Puls.bg/live.

Повече информация за събитието, посветено на майчиното и детското здраве, основните акценти в програмата и утвърдените специалисти, които ще вземат участие ще откриете на: https://bit.ly/3FAP0Ce.

Коментирай