Бременност

"Форум бременност и детско здраве" става на 10 години

Събитието ще се проведе на 10 юни в Интер Експо Център

30.05.2023г. / 17 24ч.
Мария Дуковска
"Форум бременност и детско здраве" става на 10 години

14-о издание на „Форум бременност и детско здраве“ и тази година предоставя възможност за среща на бъдещи и настоящи родители с водещи лекари и други специалисти в областта на майчиното и детско здраве. Събитието се организира от здравно-медицинския портал Puls.bg за десета поредна година с цел да намали дистанцията между здравната система и най-чувствителните пациенти и необходимостта от получаването на достоверна и актуална информация, свързана с бременността, раждането и грижите за детското здраве. Форумът ще се проведе на 10-и юни от 10:00 часа в Интер Експо Център, зала „Витоша“, където 17 специалисти ще поднесат интересна и полезна информация за бъдещите и настоящи родители, а те на свой ред ще могат да получат отговор на вълнуващите ги въпроси директно от тях.

В услуга на присъстващите на „Форум бременност и детско здраве“, ще бъде позиционирано специално експо, където те ще могат да открият разнообразни продукти и услуги, свързани с детската грижа.
 
По повод годишнината на „Форум бременност и детско здраве“, посетителите ще могат да се включат в томбола с ексклузивни награди, между които са ваучер за 2 нощувки във „Фабрика за храна  и танци“, сребърна лъжичка, два подаръчни ваучера от Infinity toy box,  детско столче за кола Chicco Gear Gro Up и два ваучера по 2 нощувки в Гранд хотел Банско. Голямата награда, в томболата на 10-и юни, е почивка от три нощувки в бунгало, разположено на метри от плажната ивица в Къмпинг Градина. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип по време на събитието.
 
Повече подробности за новото издание на широкоутвърдения форум могат да бъдат открити на страницата на събитието в Investor Media PRO, където всеки може да се регистрира безплатно и да заяви своето присъствие.
 
Желаещите да присъстват могат да заявят и запазят своето място на „Форум бременност и детско здраве“ като се регистрират напълно безплатно – ТУК.
 
Генерални партньори на форума са ARTEKS ENGINEERING AD и BABE Laboratorios. Основни партньори на събитието са Tonimer Lab, Nutriben  и ELANA Fund Management.
 
Събитието се организира с подкрепата на НУРОФЕН, Doppelherz, Банка ДСК, Concord Asset Management, Select asset Management, photocorner.bg, J Point +, Mascaret,  Фабрика за храна и танци, хипермаркети HIT Max, Онлайн супермаркет Shop.gladen.bg, Къмпинг Градина, Infinity toy box и минерална вода DEVIN.
 
Институционални партньори на „Форум бременност и детско здраве“ са СБАЛАГ "Майчин дом", УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов”, УМБАЛ "Александровска", УМБАЛ "Царица Йоанна-ИСУЛ", Алианс на българските акушерки, Български лекарски съюз и Фондация „Искам бебе“.
 
Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Tialoto.bg, Списание „9 Месеца“, Babyspace.bg, "Жената днес", „София играе", Bebok.eu и „Дневникът на мама и татко".

Коментирай
Здраве и красота