Мода

Мини полата - секси или не?

18.08.2005г. / 11 57ч.
Аз жената
Мини полата - секси или не?

Минито – на мода не от днес, но винаги актуално и най-вече – винаги секси. Понякога предизвиква завист, друг път раздразнение у по-консервативно мислещи или възрастни най-вече дами, но без съмнение мъжете му се радват.

"Вижда ти се дупето!", "Не те ли е срам" се чува понякога след девойките в минижупи по улиците. И винаги след тях има не малко обърнати погледи, които не могат лесно да се отделят от гледката. Безспорно – минито е секси. Но специалистите дават съвети как да изглежда мини полата още по-привлекателна и притежателката й – сексапилна.

Кой трябва да носи мини пола? Отговорът е еднозначен – всяка жена с красиви крака, независимо от нейната възраст. Свидетели сме на факта, че звезди на преклонна възраст, но с добре поддържана фигура често експлоатират този тип облекло.

Мини полите днес са от всякакъв тип. Разбира се най-вече с ниска паднала талия, но и традиционните карета, дънкови или джинсови, бизнес черно или тъмно синьо класик, леко разкроени или напълно прави.

Минито позволява да покажем на света части от тялото си, от които той се интересува. Можем да подчертаем ефекта ако го направим още по-мини (да се вижда дънцето на нашето бельо) или като използваме аксесоари – колани, висулки, които се движат и предизвикват още по-голямо внимание, за което – носейки минижуп – дамите следва да са готови.

Не се страхувайте да експериментирате – комбинирайте полата със секси чорапогащник на фигури или високи чорапи, с дантели, които се загатват или виждат – това е модерно сега.

От изключително значение за фигурата при носенето на мини поли са обувките – висок ток, който издължава или високи ботуши – това е класическото съчетание, което изисква добрият стил. Разбира се ако сте по-ежедневни или искате да сте по-грънч – можете да си позволите и по-ниски и по-шарени обувки.

Дънковите поли

Различни перспективи на жартиерите

Коментирай