Мода

Есенна мода 2012 – класика и ексцентричност

Какви дрехи, обувки и аксесоари ще бъдат модерни през есен 2012

03.09.2012г. / 09 39ч.
Снежана Проданова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

С идването на есента, между модните къщи се разгорещява конкуренция за налагане на новите тенденции в стила на обличането. Тази година ситуацията не е много по-различна и въпреки огромното разнообразие в магазините, ето как дизайнерите ще изберат облеклото за моделите си:

Цветове
Тъмни, наситени, строги, класически, елегантни цветове! Едва ли се очаква нещо различно за този меланхоличен сезон, но е хубаво да се знае, че крещящите тонове трябва да отстъпят на по-меки, галещи погледа багри.

Щампите
Щампите стават все по-популярни. Не се стеснявайте да купите нестандартен панталон, защото все повече дами ще облекат такъв – всичко от сложните флорални мотиви до семплите точки е позволено.

Блузите
Нещо ново, което се забелязва, е малката промяна в блузите. Повечето от тях са вече по-тесни в талията и оттам надолу леко се разширяват – комбинират се еднакво добре и с панталон, и с пола.

Обувките
Преди обувките с каишка около глезена имаха лоша репутация, защото разваляли естествената линия на крака, но сега ще започнем да виждаме все повече такива модели по витрините. Една от положителните им страни е, че благодарение на каишката се осигурява допълнителна стабилност на крака.

Чантите
Основният акцент пада върху аркообразните чанти с право дъно. Изчистено и класическо – идеален аксесоар и завършек за външния ви вид.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай