Мода

Изберете подходящите дрехи на щампи според фигурата си

Тази зима са актуални дрехи с щампи

02.11.2012г. / 10 02ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тази есен не спираме да говорим за щампите – колко са актуални, колко са ефектни и какво разнообразие внасят в едно- и двуцветния стил на обличане, който много от нас следват. Трябва без страх да се посяга към нови видове дрехи и да се експериментира, но до един момент. Разгледайте галерия тук.

Щампите могат да са колкото ефектни, толкова и естетически неиздържани.Не всеки вид щампа стои еднакво добре на всички. Дори напротив – изборът на шарка трябва да е много внимателен и съобразен с фигурата ни.

Свързани статии

Ако имате малък бюст, заложете на флоралните мотиви и широк блузон и така ще създадете впечатление за по-голям обем в горната половина на тялото си. Създайте баланс във фигурата си като обуете прилепнал панталон и се качите на токчета.

Ако извивките по тялото ви са по-малко, а искате да подчертаете силуета си, потърсете пола или рокля на геометрични фигури.

Стремете се деколтето да е V-образно и сложете колан на талията си, за да създадете ефекта на пясъчния часовник. Чифт очила с дебела рамка и затворени елегантни обувки добавят чудесен щрих към външния ви вид. 

Ако имате слаби крака, широките панталони с тропически щампи са решението на проблема. Този тип панталони успешно привличат вниманието, затова ги комбинирайте с едноцветен топ или блуза.

Няма нужда от твърде много аксесоари по същата причина – оставете панталоните да са единствения открояващ се акцент в облеклото ви.Ако бедрата ви са по-широки, препоръчително е да се избягват щампите, за да не привличате погледа точно в областта на краката. От ханша нагоре няма проблем да облечете по-цветна блуза, стига да не е твърде свободна.

Когато стане въпрос за щампи, не трябва да си представяте всички съществуващи цветове, съчетани в една дреха. Могат да се намерят много стилни модели. Комбинирайки ги с права черна пола до коляното и средно висок ток, ще отвлечете вниманието от проблемната зона на краката си.

Коментирай
Здраве и красота