Мода

Miss Playmate България 2012 е Силвия Бахати

Най-секси българката бе избрана на ефектна церемония на 17 ноември 2012 в петзвезден хотел в Банско

19.11.2012г. / 08 40ч.
Аз жената
Miss Playmate България 2012 е Силвия Бахати

Свързани статии
Силвия Бахати е на 25 години, от Велико Търново и е професионален модел. От три години танцува в еротичното шоу „The Secret Garden“ на Биляна Йотовска. Следва психология във великотърновския университет, а от една година е и щастливо обвързана. „До последно не вярвах, че ще грабна титлата, защото конкуренцията бе доста сериозна“, сподели минути след церемонията Playmate 2012.

Освен титлата и честта да представлява най-голямата мъжка марка в света, победителката получи награди на обща стойност 30 000 лева – ръчно асемблиран часовник със златно покритие и диаманти, както и чек от 10 000 лева от клиника за пластична и естетична хирургия. На второ място в надпреварата се класира Гентиана Халити, на 25 години от София, а на трето – Мелиса Александрова, на 19 г. от Видин. Гентиана грабна златно колие с брилянти от лимитирана серия. Третата подгласничка спечели петзвездно all inclusive пътуване до Анталия, предоставено от туроператорска фирма. Специалната награда на хотела домакин отиде при Василена Аврамова, на 19 г. от София.

Сексапил, чар, добри маниери и класа. Това е, което новият и по-стилен Playboy откри в новата си Playmate. През следващата година Силвия и нейните подгласнички ще са посланици на най-голямата мъжка марка.

Новата Playmate бе поздравена лично от Теодора Велинова, Митко Димитров, Денис Ризов и Меги Колева. Христо Сираков, Борис Гълъбов, кмета на Кресна Иван Кръстев, Киро-Скалата се насладиха на неотразимия сексапил на момичетата и техните еротични изпълнения от първия ред.

Коментирай