Мода

Черно и жълто – хит в празничните рокли и елховите играчки

За Коледа и Нова година 2013 да се облечем в цветовете на черната водна змия

18.12.2012г. / 10 54ч.
Надежда Маринова
Снимка: Ивет Лолова от коледната изложба-базар в НМ "Земята и хората" на Работилница "Седянка"

Снимка: Ивет Лолова от коледната изложба-базар в НМ "Земята и хората" на Работилница "Седянка"

Според китайския календар 2013 е годината на черната водна змия, а модерните цветове са черно и златно. И както става обикновено благодарение на глобализацията и интернет, традициите и символите прекрачват лесно границите и се сливат в пъстра мозайка. Затова тази Коледа се появиха играчки за елхата в черно със златна украса.

Свързани статии

За да бъдем в съзвучие с енергиите на празника можем да облечем класическата малка черна рокля и да съчетаем със златни/жълти аксесоари. Друг подходящ вариант е черен панталон с бляскава бежова блуза с пайети. И ако есента не сме им обръщали внимание по щандовете на магазините и дори сме се чудили защо модата тази година е толкова блестяща – сега е времето да си купите такава дреха.

Искате да сте оригинални – завържете подаръците си със златни гирлянди, придружете ги с поздравителна картичка в черно и златно.

Не се опитвайте да разберете сложността на съчетанията на празниците – Бъдни вечер, Коледа и Нова година. Макар и разделени тази година с два работни дни, те се сливат в приятна седемдневна тържествена седмица, в която всеки да намери място и да изживее своето празнично настроение.

Коментирай