Мода

Обувки за всякакъв повод

Да си стъпим здраво на краката!

09.04.2013г. / 16 06ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Неправилните обувки са способни да обезсмислят всеки един съвършен шев на тоалета ни. Не всяка пола върви с високи кожени ботуши и не всеки панталон става за маратонки. Какви различни видове дамски обувки има и кои за какви поводи са подходящи?

Свързани статии

Обувки деколте

Идеални са за официални случаи и партита. Направените от велур са сред най-стилните варианти на този модел. За възможно най-изискан вид, търсете модели, които имитират змийска или крокодилска кожа.

Платформи

Платформите заляха магазините миналата година и се превърнаха в обувките, които всяка жена трябва да притежава. Доста по-удобни са от стандартните модели с тънък ток и можете да ги носите почти навсякъде. Когато се заговори за „платформа“ обаче, знаем, че става въпрос за обувки с над 10 см височина.

Отворени пръсти

Обувките с отвори на пръстите са сред тези, които предоставят най-голямо поле за изява на дизайнерите. Моделите с отворени пръсти по свой си начин носят едновременно духа на зрелостта и безгрижието на младежта. Можете да ги намерите в най-различни цветове и от най-различен материал. Дори с връзки!

Високи ботуши

Топли, удобни, стилни, задължителни за всяка зима... и не само. В студените дни на пролетта и есента няма нищо лошо в това да обуете любимите си дънки и свежа блузка, да грабнете якето и да затропате по тротоара с хубавите си ботуши.

Боти

Идеалната обувка и за официални, и за неофициални случаи. И носи строгост към стила, и дава неангажираща свобода на облеклото. Черните боти са тези, които могат да спасят една жена, ако не знае какво да обуе – ще се вържат с почти всеки стил и цвят.

Пантофки

Стига сме гледали света отвисоко. Време е за минутки комфорт и безгрижие. Разходка в парка, до магазина, на кино... Вървят идеално и с пола, и с рокля, и с панталон. Можем да ги намерим в най-различни цветове, с най-разнообразни щампи и в най-весели модели.
Ако трябва да си стъпим здраво на краката в този живот, поне нека е с правилната обувка!

Коментирай