Мода

Шалът – как да го носим през топлите месеци

Незаменим аксесоар

17.05.2013г. / 09 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Шалът е един от най-комбинативните аксесоари. В различни форми, размери и десени той винаги е едно добро допълнение към имиджа. Той е онзи шармантен завършек, който може да освежи и промени изцяло скучното офис облекло. Често забравяме, че има толкова неограничени възможности за неговото носене. Те са изключително практични и модерни.

Свързани статии

Няколко идеи ще ви подсетят веднага да извадите най- хубавите си шалове или пък да си купите някой нов.

Малките квадратни или правоъгълни шалчета наречени фишу, обикновено са изработени от фини материи. Те могат да бъдат от коприна, полиестер, вискоза или памук. Най-често сме ги срещали на райе, флорални мотиви или комбинация от десени, с бродерии или без, дантелени и други. Невероятно шик стоят върху рокля, риза или каквото изберете вие. Тези малки бижута могат да се носят и увити около китката като гривна.

Любимите ви дънки ще изглеждат страхотно ако през гайките, където обикновено поставяте колан, промушите шал. Фин, цветен и закачлив.

Шалът е незаменим аксесоар, когато говорим за морски аутфит. Увийте го около ханша или горната част на тялото. Може да го носите и като тюрбан на главата като пуснете тук-там няколко кичура коса, леко небрежно.


Чантите, които са едноцветни в ярки или класически цветове веднага биха променили настроението, което носят, ако на една от дръжките им завържете на панделка малко цветно шалче.

Размерът и формата на шала до някъде определя и как ще го завържете около шията си. Може да бъде като панделка на една страна, свободно пуснат, леко обгърнал шията и още, и още.

Забавлявайте се и бъдете оригинални и забележими. Изберете нещо пъстро, нещо на точки, райе, цветя, фигури. Повече цветове в облеклото ви гарантират по-добра визия и настроение!

Снимки: Reuters

Коментирай