Мода

Женски дрехи и аксесоари, които мъжете мразят

Как да не се обличате, ако искате мъжете да ви забележат

13.02.2014г. / 14 10ч.
Илияна Николова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За всички е ясно, че облеклото и външният вид на жените имат огромно значение за мъжете. Както и обратното, разбира се! Но има някои женски дрехи и аксесоари, които мъжете ненавиждат и ако искате да ви забележат е добре да ги избягвате! Ето кои са те:

Шалвари

<

Мъжете не харесват избора на подобни панталони, тъй като предпочитат да се наслаждават на дупето ви, а този модел закрива цялата му прелест. Женските задни части са една от „женските примамки“, които хващат мъжете „на въдицата“. За много мъже шалварите са по-скоро незавършен панталон, който ги кара да се запитат какво, по дяволите, криете отдолу!

Пончо

Пончото е елегантно и стилно, подходящо както за дамите на средна възраст, така и за младите момичета. Но от мъжка гледна точка то прилича на огромен шал, свален на раменете и покриващ привлекателните извивки на женското тяло. Според тях обхваща твърде много и отблъсква мъжката фантазия.

Обувки на платформа

Много мъже смятат, че платформите предизвикват „патешко ходене“, което по-скоро изглежда смешно, отколкото секси. Освен това според тях платформите правят крака да изглежда груб, за разлика от токчетата, които придават изящество, а и са много секси.

Цветни контактни лещи

Много жени харесват цветните лещи, дали от суета, дали защото винаги са мечтали да имат секси котешки поглед. Но за мъжете естествената красота е над всичко. Изкуствените аксесоари ги отблъскват, наред с екстеншъните, изкуствените мигли, прекаления грим и т. н.

Диадеми, шноли, фиби, ластици

Аксесоарите за коса са едни от най-омразните за мъжете. Когато искат да ви погалят по косата, все нещо ги убожда или вие се дърпате, за да не ви развалят прическата. А и смятат, че пищните аксесоари за коса привличат прекалено много погледи.

Свързани статии

Пиърсинги

За мнозина пиърсингите са част от културата им, за други начин да покажат различността си, за трети – модерно бунтарско излъчване. Но за много мъже те създават погрешно впечатление за едно момиче или жена, особено ако тя парадира с пиърсинга на корема или езика си. У много мъже се създава асоциация с един друг тип жени, характеризиращи се с по-освободено поведение. А много от мъжете предпочитат половинката им да се разграничава от този тип жени, ако очакванията за връзката им са дългосрочни.

Бретон

През последните години бретонът е много актуален в прическите. Според мъжете той пречи на лицето да се открие достатъчно, трудно им е да погледнат жената в очите заради него. Освен това не харесват начина, по който бретонът прави челюстта да изглежда оптически по-голяма.

Снимки: Reuters

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
pipinana ( преди 10 години )
e to kak da podredia togava ? kakav varian t da bade ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време