Мода

Празнични идеи за визия

Бъдете забележителни

17.12.2014г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Посрещането на коледните и новогодишни празници винаги е специално, защото тогава сме по-красиви и блестящи от всякога. Казват че за да имаме много късмет, успех и любов през новата година, е добре да сложим нещо ново върху себе си или да съчетаем така празничния тоалет, че в него да има поне един от цветовете, за които се смята, че носят късмет. Споделяме няколко идеи за празничен имидж с много блясък и разкош.

В първото предложение визията е подчинена на изумруденозеленото, което се смята за цвят, носещ късмет. Роклята е в класическа линия, разкриваща красотата на деколтето. Моделът е подходящ за онези дами, които не харесват особено раменете си.

На изумруденозелено всичко, което е в златно би подхождало. Ето защо и красивите бижута са избрани да са в злато. Фини, деликатни и без излишна натруфеност. Болерото не е задължително, но ако сте канени на изискана вечеря, ще допълни вашия финес.

Кадифе обгърнато от синя магия. Синият цвят е другият, който трябва да носите в празничната нощ върху себе си. Изберете черна изчистена рокля или съчетайте пола с елегантен потник.

Подчертайте талията с фин колан в черно, а бижутата и обувките изберете да бъдат в синьо. Не забравяйте за красивите и големи камъни. Те са задължителни!

Бледорозово и блясък на кристали. Разкошна визия за всички дами, които харесват ефирните материи и асиметричните линии. Позволете си да бъдете феята на вечерта като изберете за вашата визия подобна рокля.

Дължината й може да бъде до земята или около коляното. Всякакви декорации от пайети и фини бродерии в сребърно ще ви направят неотразима. Завършете с подходящи бижута с много блясък, малка чанта тип клъч и разбира се обувки на висок ток.

Свързани статии

Цвят на рубин и златно е другата звездна празнична комбинация, която може да изберете за вашия имидж. В това предложение полата е от злато в класическа линия, но вие може да съчетаете златно плисе с елегантен топ с перли и камъни. При избора на бижута отново комбинирайте злато и рубини.

Снимки: facebook Combination's Clothes

Коментирай