Мода

Какво да облека днес

Как да съчетаете три различни десена за една перфектна визия

26.01.2015г. / 08 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Всеки разбира и вижда модата през своя собствен поглед. За някои тя се крие в удобните дънки, гуменките и спортното яке, за други – тя е изпълнена с блясък, разкош от материи и настроения. Дори да отричаме, винаги ще бъдем подвластни на модата.

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една свежа идея за визия, в която да се чувствате удобно всеки ден, когато не се налага да спазвате определен дрескод.

Тесни дънки, класически модел или boyfriend в синьо или черно, съчетайте с памучна блуза на райе. Цветът на раираната блуза може да е комбинация от бяло и черно или червено и бяло. В това предложение ви показваме как да съчетаете три различни десена, така че визията ви да изглежда стилна, а вие да се чувствате секси и привлекателна.

Вторият акцент е леопардовият принт в черно и бяло. Облечете жилетка или фин пуловер с шпиц деколте и леопардови шарки, което да разкрива от чара на райето. Черно-белите нюанси винаги си подхождат с по-ярките цветове.

Ето защо имате нужда от малко червено настроение под формата на кецове. В случай, че сте избрали блузата в комбинация от бяло и червено, може да смените червените кецове с изчистени кожени боти в червено.

Подходяща връхна дреха е късо палто в класическа линия с двуредно закопчаване или дълго класическо палто в черно. Не забравяйте и за топлите шапки с меки периферии и кожените чанти тип торба.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Свързани статии
Коментирай