Мода

Модна приказка с блясък от кристали, перли и бродерии (галерия)

Paloma Fashion отпразнува 10 годишен юбилей

29.01.2015г. / 16 26ч.
Михаела Лазарова
Снимки:  © Хайлайф, © Haldigital

Снимки: © Хайлайф, © Haldigital

Специфики за горната част на тоалетите са изящните голи гърбове, късите полуръкави, през 3/4 до дълги и акцентирано деколте както отпред, така и на гърба. Деколтетата варират от V-образно, полукръгло до затворено по врата с акцент – разголен гръб.

За украсата и детайлите в колекцията Поля Кинова е наблегнала на перли, блясък от кристали, използвани са полускъпоценни камъни, мини панделки и приказна дантела.

За колекцията са изработени специално лазерно рязани цветя (laser cut). Използвана е техника за пришиване на дантела върху дантела. Изключително и само ръчно е пришиването на дантелата и инкрустациите.

При сватбените рокли се акцентира върху талията и затворените деколтета, като основните цветове са „off white“ и „ivory“. Акцентите в украсата са нежни и деликатни. Декорациите и тук включват кристали, перли и лазерно рязани цветя.

Свързани статии

Впечатление прави тенденцията към късите дължини, шлейфът присъства като красив класически детайл. Всички модели в най-новата празнична колекция на марката са умело съчетание на перфектно изпълнение и модерен дизайн.

Снимки: © Хайлайф, © Haldigital

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )
Здраве и красота