Мода

Какво да облека днес

Поканете настроението във вашия ден, носейки флорални мотиви и повече цветове

16.06.2015г. / 10 15ч.
Михаела Лазарова
Снимки: keikolynn

Снимки: keikolynn

Поканете настроението във вашия ден, носейки флорални мотиви и повече цветове. Лятото е сезон, в който преоткриваме себе си и красотата си, винаги правейки малки промени във визията. В рубриката „Какво да облека днес“ ви предлагаме тази промяна да започне от облеклото.

Забравете за класическите и изчистени цветове и изберете рокля с десен на точки, геометрични фигури или подобен акцент, разбира се в повече цветове. Както знаете дрехите, в които има повече от един цвят са изключително лесни за комбинация с останалите аксесоари от имиджа.

Тук моделът е избрал рокля, която завършва интересно с малки топчета – акцент, който често ще срещате в модата за лятото на 2015 година. От друга страна сандалите, в които има много настроение са с широко райе. Получава се цветен ефект, който съчетава в себе си цветове и различни видове десени.

Свързани статии

Когато искате да добавите повече романтика във визията, изберете флоралните мотиви. Този път ви показваме стилен летен костюм от къси панталонки и сако. Слонова кост и топло червено създават усещането за магията на лятото, обгърната от красиви цветя.

Предложение за имидж, който е удобен и секси. Не забравяйте, че подобно класическо сако с интересен десен може да се съчетава с черен втален панталон, пола или рокля.

Снимки: Keikolynn

Коментирай