Мода

Виктория Бекъм с колекция пролет-лято 2016 (галерия)

Асиметрични линии и много цветни десени

15.01.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Колекция, олицетворяваща свободен дух, магията на флоралните мотиви и раздвижените линии. Това предлага чаровната Виктория Бекъм на дамите за пролет-лято 2016. Моделите от колекцията ни канят да открием вдъхновението наречено мода и да погледнем на всичко край нас безгрижно.

Кои са основните акценти, на които Бекъм обръща внимание?

Нека започнем от линиите на роклите. Класически с дължина около глезена, над и около коляното, без ръкав или с три четвърти, асиметрични линии. Позволете си да имате в гардероба поне три различни модела рокли за предстоящите сезони.

Снимки: Facebook Victoria Beckham

Колекцията на Виктория е изключително пъстра. Има смели комбинации от ярки летни цветове, сред които червено, синьо, яркорозово, жълто, наситенооранжево, графични щампи, флорални мотиви и геометрични фигури. Прави впечатление и комбинирането на материи като памук и фин велур при блузите.

Снимка: Reuters

Обувките са удобни, на равна платформа или спортни.

Друг основен акцент е обемът в моделите. Освен раздвижени и удобни за носене, те имат такъв обем, който ги прави още по-интересни и отличаващи се.

Свързани статии

При моделите на полите и панталоните също се наблюдава една многопластовост от фини материи, асиметрични линии и модели, които показват свобода на движението.

Бекъм е запазила място в колекцията и за дантелените декорации, съчетаването на десените като цветя с каре например. Високата талия е задължителна. Вижте още летни предложения в галерията ни със снимки.

Коментирай