Мода

Женственост обвита в сатен (галерия)

Колекция висша мода на „Atelier Versace“

08.07.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тази седмица Париж е мода. Френската столица събира едни от най-известните модни дизайнери, за да покажат разкоша на висшата мода за есен-зима 2016-2017. Сред тях са Dior, Chanel, Valentino, както и други големи имена в модната индустрия.

Днес обръщаме внимание на моделите на „Atelier Versace“, които са съчетание между естетика и сексапил.

Една колекция, в която има изобилие от стилно съчетани цветове. Фокус сякаш имат лилавите нюанси, преплетени с черно, червено, шампанско.

Асиметричните линии подчертават женствеността. Рокли с едно рамо, къси като дължина или покриваща обувките, но с големи цепки, разкриващи част от бедрата.

Характерно за колекцията е и лекото набръчкване, надипляне на материи, което прилича на нежни вълни. Акцент, който ще е добре да добавим в есенната си визия.

Ресните във всичките им форми и цветове ще направят визията ни шармантна и разбира се ще запазят секси излъчването ни. Нищо не е с идеална форма.

Асиметрия, геометрични фигури има дори и при обувките и бижутата. Що се отнася до материите, Донатела Версаче е заложила в своята колекция разкоша на кашмира, сатена и коприната. Освен ярките цветове ще можем да си позволим да носим и пастелните, но в никакъв случай скучно представени.

Свързани статии

Тази колекция подчертава увереността на жената, нейната вътрешна сила. Сексапилът винаги ще бъде на мода.

Синьо, лилаво, до много тъмно бордо, ще са водещи цветове при избора за грим за следващите сезони. Що се отнася до прическите, няма да сбъркате, ако оформите косата си в небрежен кок. Повече от колекцията може да видите в галерията ни със снимки.

Снимки: Reuters

Коментирай