Мода

Направете си бухалче от камъни

Лесна и красива идея

05.07.2016г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка:tashadelrae.com

Снимка:tashadelrae.com

Един от модните акценти за 2016-а година ще бъдат щампите и декорациите изобразяващи животински мотиви. Върху тениски, кецове, чанти, ризи, рокли представени по различен начин, те правят модела по-интересен и красив.

Днес споделяме една лесна идея, която ще ви покаже как да си направите бухалче от цветни камъни. Може да ги декорирате върху пуловер, по плътна блуза, тениска, поли и дори върху детските дрехи.

Имате пълна свобода да избирате и колко големи да бъдат кристалите, които ще декорирате. Ще ви трябват не по-малко от 20 цветни кристали в различни размери и цветове. Тези, които са използвани в тази декорация може да намерите във всяка кинкалерия.

Съветваме ви да купите такива, които могат да се пришиват към материята. Следвайки инструкциите на снимките, поставете камъчетата.

Свързани статии

За да ви бъде по-лесно поетапно зашивайте декорацията, като на тези места, на които трябва да поставите камъчета, отбележете с креда или с бял молив предварително, за да не се объркате.

Само след няколко минути ще имате красива блуза с бухалчета. Ако купите по-малки кристали и декорацията ще бъде по-малка, но нея може да я поставите върху риза, потник.

Снимки: tashadelrae.com

Коментирай