Мода

Какви сте според стила на обличане?

Дамите, които предпочитат романтичния стил са женствени

03.08.2016г. / 14 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Цветовете, които избираме да носим оказват влияние не само върху нашето настроение, но могат да подскажат и какви личности сме. Последното важи и за стила ни на обличане. Така например, ако предпочитате кежуал модата, то вие сте практични личности, които обичат всичко да е бързо и лесно.

Дамите, които носят кожени панталони, рокерии и тениски, са смели и не се интересуват от чуждото мнение. Следващите редове ще ви разкрият още подробности за личността според стила на обличане.

Класически стил

Бели ризи, комбинации от класически цветове и линии на моделите. Класика в стила не означава непременно скучна визия. Напротив, дамите с този тип гардероб, харесващи нежността на цветовете, в съчетание с някои от класическите десени като точки и райе, се отличават с интелигентност.

Те имат точна представа за това какво искат да постигнат. За тях най-важни са стабилността и надеждността не само в личен, но и в служебен план. Визията им винаги е издържана добре.

Винтидж стил

И до днес в облеклото и аксесоарите, които избираме да носим, има по нещо, което напомня за 60-те,70-те или 80-те години на миналия век. Стилът винтидж представен в една по-съвременна форма прави впечатление и визията определено се отличава от останалите.

Такива са и дамите, в чийто гардероб преобладава това настроение. Трапецовидни обемни поли с висока талия, тюрбан на главата, бижута напомнящи за една друга епоха. Няма съмнение, че вие сте нежни натури, уникални, искате винаги да бъдете забелязани и влагате много сантимент не само в модата.

Стилът бохо

Много дами се доверяват на този стил през летния сезон. Той напомня за екзотика, края на 70-те години на миналия век. Роклите са предимно дълги, почти покриващи кожените сандали. Дънките често са модел чарлстон.

Велурени боти, якета и аксесоари с ресни, плетени потници, пищност от бижута в слонова кост, дърво, метал. Небрежно разпилени коси и аксесоари, минаващи през средата на главата, които дават този разкош на стила бохо. Този стил е избор на дамите, които обичат безгрижието.

Те са независими, следват своя собствен стил, секси са и винаги биват забелязани. Големи мечтателки са, обичат да пътуват, а в повечето случаи мечтите им се реализират.

Минималистичен стил

В този модел стил преобладават ясни, точни линии, които са разчупени. Визията издържана в него много напомня за класическия, но тук сякаш се вижда по-младежкия, по-модерния дух на модата, но със запазена елегантност.

Свързани статии

Дамите, които избират да носят този стил са уверени, творчески настроени, умеещи да създават уют и красота край себе си. Характерно за тях е, че в дома си почти винаги избират минималистичния стил за интериора.

Романтичен стил

Романтичният стил понякога напомня за приказка. В него всичко е много цветно. Акценти винаги са дантелата, флоралните мотиви, свежите розови нюанси, линии, които дори напомнят за винтидж стила.

Дамите, които го предпочитат са женствени, винаги се стремят да подчертаят тази своя черта. Нежни и модерно мислещи са, търсещи романтиката и в любовта.

Снимки: istock

Коментирай