Мода

Бюти триковете на известните личности, които трябва да опитате

Много дами търсят ефективен начин как да се справят с двойната брадичка, без да прибягват до болезнени пластични операции

28.05.2020г. / 07 50ч.
Аз жената
Бюти триковете на известните личности, които трябва да опитате

Известните личности от екрана винаги изглеждат зашеметяващо и когато ги гледаме, често ни се иска да знаехме какви са техните тайни за красота. Разбира се, за тяхната визия – от дрехите и бижутата, които носят, до прическата и грима – се грижат едни от най-изявените стилисти, коафьори и гримьори.

Но нека не забравяме, че те също са работещи момичета, грижовни майки, бизнес дами и още куп други неща. Затова дори и на тях понякога им се налага да се погрижат за безупречния си външен вид сами. В такива моменти те залагат на някои от любимите си трикове. Ако ви е интересно да разберете кои са те, в тази статия ще ви издадем няколко бюти трика от колекцията на известните личности, които може да опитате и вие.

1. Скрийте двойната брадичка

Много дами търсят ефективен начин как да се справят с двойната брадичка, без да прибягват до болезнени пластични операции. Оказва се, че решение за този проблем има и то идва не от кого да е, а от барбадоската красавица – Риана. Преди време тя показа във видео, направено за едно от най-популярните списания в света, от какви стъпки се състои нейната грим рутина.

Тя сподели, че откакто е качила няколко килограма, се е научила как да контурира лицето си, за да изглежда по-слабо и подчертано. Тя слага малко количество от тъмния контуриращ продукт в зоната под брадичката, за да прикрие двойната си брадичка. Ако решите да опитате и вие, не забравяйте да разнесете продукта добре в кожата, за да няма видими линии.

2. Подчертайте погледа си

Когато искате да скриете умората в погледа си и да направите очите ви да изглеждат по-големи, то непременно използвайте техниката на Кандис Суейнпоъл. Бившият модел на Victoria’s Secret обича да нанася светъл молив в телесен цвят по долната водна линия. Това помага да прикриете евентуални зачервявания, а също така оптически прави очите да изглеждат по-големи. Кандис не спира дотук, а нанася блестящи сенки или хайлайтър във вътрешния ъгъл на окото, като по този начин допълнително просветлява зоната. Това е един лесен трик, който може да приложите в ежедневието си за по-малко от 2 минути и гарантирано ще откриете разликата.

3. Направете парфюма си по-дълготраен

Джесика Частейн, освен с множеството си филмови награди, е известна и с това, че отлично знае как да нанася парфюма си, така че уханието да се запази задълго. Тя нанася парфюма си върху китките и зад ушите – т.нар. пулсови точки. Частейн споделя, че когато се подготвя за много специален повод, напръсква обилно количество парфюм върху малко памук и след това го оставя в сутиена си. Разбира се, чрез хубав марков дамски парфюм може да си гарантирате по-дълготраен аромат.

4. Красива и свежа кожа

Известните личности винаги имат красива и сияйна кожа. Разбира се, зад това се крие редовна грижа, различни процедури и грим. Но ако искате и вие да се доближите до перфектната холивудска визия, ще ви издадем тайната на красивата кожа според гримьора на Ким Кардашян. Марио Дедиванович е създал едни от най-емблематичните визии, с които Ким се е появявала на важни събития. Той споделя, че абсолютно задължителна стъпка, преди да започне с грима, е добрата хидратация на кожата. Това помага той да се задържи за по-дълго, а кожата е мека, свежа и подхранена.

5. Сенки за очи, които издържат с часове

Последната тайна за красота, която ще ви споделим, принадлежи на латино красавицата Ева Лонгория. Често ще я видите с металически сенки, които деликатно подчертават красивите ѝ очи. Но за да постигне дълготраен ефект, преди сенките тя нанася тънък слой от любимия си коректор. По този начин цветът на клепача е изравнен, а гримът остава на място часове наред.

Това бяха няколко практични трика, които известните личности използват, за да постигнат съвършен външен вид. Още по-хубавото е, че те са лесни и едновременно с това ефективни. Така че няма да ви коства никакви усилия да ги приложите и за себе си.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Shina ( преди 3 години )
Бюти трикове?! Това на български не можете ли да го напишете или толкова си можете? :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време