Мода

Спортни и ежедневни облекла са акцент в новата колекция на Жени Живкова

Дизайнерката залага в новата си колекция на карето

08.10.2020г. / 10 18ч.
Аз жената
Кадър: Bulgaria ON AIR

Кадър: Bulgaria ON AIR

С тематичното име „Нов свят“, виртуална пресконференция и дигитално подготвени модели Евгения Живкова представи есенно-зимната си колекция. Промени ли пандемията стила ни на обличане и на какво заложи дизайнерката в новите си модели?

„Живеем в нов свят, животът ще се промени, стилът на обличане вече започна да се променя. Това ме провокира да създам по-спортни и по-ежедневни облекла. Направих делови облекла, които могат да се комбинират – панталони с блузи, които могат да се носят и вкъщи“, каза Евгения Живкова в студиото на „България сутрин“.

Тя залага в новата си колекция на карето, има и доста по-спортни облекла.

„Направих панталони от трикотаж, те могат да са в комбинация не само в прекалено спортна блуза, но и с поло. Повече ежедневни облекла предлагам, не чак толкова вечерни и коктейлни“, разказа Живкова.

По думите ѝ колекцията не е крещяща, а цветовете са по-традиционни.

„COVID-19 за момента спря ревютата.  Реших да не рискувам, трудно е да прецениш колко хора биха дошли на подобно събитие. Модният и шивашкият бранш претърпяха загуби, много от фирмите шиха маски. За да има печалба от тях, трябва да се ушият огромни количества. Маската вероятно ще се превърне в моден аксесоар“, отбеляза дизайнерът в ефира на Bulgaria ON AIR.

Вижте целия разговор във видеото.

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Кармен Младенова ( преди 3 години )
Пречеха им и на ученето,влизането във висши учебни заведения и заемането на много длъжности!!! А и при възможност и ги изселваха - а тая се ползва дори с привилегии...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Добрев ( преди 3 години )
След 9ти 45год. "комунистите" ограбиха по заможните хора и им забраниха на тях и техните деца каквато и да е политическа или стопанска дейност! А тая защо е извън всякакви правила?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота