Мода

Roberto Cavalli за пролет/лято 2022 – много принт и златни текстури

Дивото ни зове

25.02.2022г. / 16 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Седмицата на модата в Милано винаги е едно пиршество за окото. Най-известните модни къщи представят разкошните си колекции за предстоящите сезони. И тъй като сме в очакване на пролетно-летния сезон, няма как да не погледнем малко назад към края на 2021 година, когато на Roberto Cavalli бе единият от брандовете участвал с колекция на миланската модна седмица.

Versace представи колекцията си пролет/лято 2022

Колекциите на марката винаги са били силно разпознаваеми, тъй като в тях се залага на много животински принтове. За неповторимата колекция за пролет/лято 2022 заслуга има дизайнерът Fausto Puglisi.

Свързани статии

Направете място в гардероба си за много леопардов и зебров принт, в комбинация помежду си, както и с обемни флорални мотиви. Много екзотика, златни елементи и материи, красиви щампи и текстури, акценти, напомнящи за сафари в Африка, за дивото, за свободата на духа, на това да създадем свой неподражаем стил.

Дамските чанти също ще имитират животинска кожа, следвайки акцентите от тоалетите, напомняйки за сафари, докато слънчевите очила ще са обемни напомнящи за маска. Повече за тази забележителна колекция може да видите в галерията ни.

Коментирай