Мода

Колекцията на Valentino за пролет/лято 2023

Блясък и ефирни материи

03.10.2022г. / 16 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Помните розовата колекция на Valentino за есен/зима 2022/2023? Ако не, тук може да си припомните уникалните модели, защото Седмицата на модата в Париж представи новите идеи за предстоящите пролет/лято 2023.

След яркото представяне за миналия сезон, Pierpaolo Piccioli, който е творчески директор на модния бранд, впечатли с „Unboxing Valentino“ за пролет/лято 2023. Минимализъм в моделите, но и разкошно плисе и много, много блясък в някои от тоалетите. Много нежност, изящество и прецизност, рокли с разкошни шлейфове, отличават моделите в тази колекция за следващите сезони.

Свързани статии

„Unboxing Valentino“ беше модното шоу от два компонента – минимализъм с максимално докосване и максимализъм, Някои от материите бяха в телесен цвят, може би твърде прозрачни, но определено излъчващи чистота, стил, женственост, но не и пошлост. Ефирни материи и изрисувани лица с логото на модния бранд при някои модели.

Перата също присъстват като идея, която ще добавим в гардероба си в следващите сезони. На модния подиум във френската столица, като част от представянето на колекцията на Valentino, премина и моделът на „Ивет Фешън“ Бойка Матова. Кадри от ревюто както и нашето прекрасно момиче може да видите в галерията ни.

Коментирай