Мода

Кои ще са най-модерните чанти през това лято?

През този сезон ще е на мода… спортът!

01.06.2023г. / 13 26ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато става въпрос за един от най-веселите сезони в годината и всичко свързано с него, няма как да останем равнодушни. През лятото повече от нас планират дългоочакваните си отпуски, дните стават по-дълги и ни подканят да бъдем малко по-позитивно настроени. Разбира се, трябва да съчетаем това настроение и с подходящите дрехи и аксесоари. Кои ще са най-модерните чанти през това лято? Ето и някои тенденции:

Цветни и направени на ръка

Забравете за строгите правила и разчупете стила си. През лятото на 2023-а дизайнерите ни насърчават да бъдем смели и да обърнем внимание на детайлите. Вместо да купите чанта от голям онлайн бутик, помислете за вариант, който е направен ръчно. В социалните мрежи ще откриете десетки и дори стотици творци, които могат да изработят нещо неповторимо и специално – нещо, което само вие ще притежавате. Акцентът обаче е в големината, като чантите трябва да са тип „шопър“. Така ще имате достатъчно място, за да поберете всичко необходимо – дори и слънцезащитния си крем.

Барби свят

Свързани статии

Ако се чудите кога розовото ще слезе от модния пиедестал, ще ви разочароваме, като ви кажем, че това няма да стане и това лято. Изглежда, че този бонбонен цвят се радва на небивал интерес от страна на модните диктатори. Неслучайно ще го намерим и като акцент при летните чанти. За да засилим кукленския ефект, трябва да изберем модел, който да е по-скоро малък като размер. А що се отнася до нюанса – той може да бъде млечнорозово, пастелнорозово, светла малина и дори фуксия с металически отблясъци.

Дискретен лукс

Аксесоарите винаги са имали свойството да покажат колко е заможен всъщност техния притежател. Тук не говорим за големи емблеми на марки и крещящи принтове, а по-скоро за един „тих“ лукс, който говори сам за себе си. В унисон с този тренд са и цветовете – млечнобяло, каки, черно или земнокафяво. Нищо натрапващо се. Ако сте любителки на скъпите аксесоари и дискретния стил, това лято ще можете да покажете стил и класа.

Носталгично

Модата на 90-те и и малко след това няма да спре да вълнува и през това лято. Този път ще си спомним за миналото чрез моделите чанти, които ще са актуални за сезона. Ако майка ви все още пази някоя чанта от онова време – покажете моден вкус и я разходете по улиците на града. Съчетайте я смело с тоалета ви и бъдете готови за приключения!

Готови за пикник


Тази тенденция ни насърчава да носим не просто чанти, а малки плетени съвършенства! Нищо не казва „лято“ по-категорично от усещането за пикник, срещи с приятели и хапване на открито. Чантата може да бъде не само място за съхранение на грим и козметика. Тя може да бъде достатъчно голяма, за да успеете да сложите в нея сандвич, плод, а защо не и любимо питие?

Спорт

Всичко, което се асоциира със спорта, ще е модерно през това лято. Ето един забавен начин, чрез който можете да покажете на света вашите интереси и хобита. Спортната чанта е още един модел, с който можете да допълните модния си арсенал и да бъдете неотразими.

 

Коментирай
Свободно време