Мода

8 начина да бъдете стилни на плажа

Изберете естествени материи в неутрални тонове

28.06.2023г. / 05 27ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Летните ваканции са свързани с много забавления, усмивки и чудесни моменти, прекарани с любими хора. За много дами обаче да останат стилни на плажа се оказва трудна задача, тъй като трябва да се съобразяват както с горещото време, така и със спецификите на тялото си. В следващите редове ви предлагаме няколко трика, чрез които ще можете да бъдете неотразими и елегантни на плажа. Ето ги и тях:

Заложете на впечатляващи рокли

Плажът е мястото, където можете да си позволите да носите цветни дрехи с повече настроение. Бъдете смели и заложете на тропическите шарки. Не забравяйте, че докато сте на почивка освен бански, можете да покажете и красиви тоалети. Плажните рокли са изработени така, че са лесни за обличане и събличане и освен това са със свободна кройка, която позволява да се движите и да не затопляте излишно тялото си. Можете да комбинирате такава дреха с кожени сандали и плетена плажна чанта.

Носете шапка с широка периферия

Всички сме виждали снимки на популярни инфлуенсърки, които позират на приказни брегове, носейки своите широкополи шапки. За да успеете да допълните гардероба си с такъв модел, изберете неутралните тонове. Ако пък искате да изпъкнете, чувствайте се свободни и изберете шапка, която е с ярък цвят и която ще се забележи от всички.

Как да подберете летните си дрехи така, че да изглеждате по-слаби

Помислете за плажното облекло

За да си създадете настроение, изберете весело плажно облекло или заложете на класическия стил. Можете да изберете бохемския шик и да носите кимоно с принт, или дори кафтан. Като допълнение можете да добавите широк панталон от ефирна материя. Не забравяйте, че облеклото ви трябва да е така подбрано, че след плажа да можете спокойно да седнете в близкия плажен бар и да изпиете по питие с вашата компания.

Модели бански за лято 2023

Изберете перфектния бански


Банският костюм ще е „дрехата“ която ще носите през по-голямата част от ваканцията си, така че отделете време и изберете най-подходящия за вас. Съобразете се със спецификите на тялото си и бъдете склонни да похарчите дори и по-голяма сума пари. Така ще си гарантирате, че банският ви няма да се отпусне, избелее или да се разтегне.

Кои ще са най-модерните модели чанти през лятото?

Демонстрирайте изискан стил

Ако искате да издигнете плажното си облекло на по-високо ниво, заложете на стилни облекла от естествени материи, като например – рокля-риза, облекло тип „пижама“ от две части, комплект риза и къси панталонки от лен или пък дълга ленена рокля в неутрален тон.

13 идеи за летния ви маникюр

Заложете на естествената кожа

Забравете за гумените джапанки, ако искате да демонстрирате класа на плажа. Заменете ги с кожени сандали или чехли, които са с равна подметка.

Тропически маникюри

Изберете безупречни очила

Слънчевите очила не са само аксесоар, който ще ви помогне да изглеждате добре. Те ще предпазят очите ви от вредните слънчеви лъчи, които могат да причинят редица неприятни състояния и дори изгаряне на ретината. Ето защо, изберете чифт, с максимална защита и поляризация.

Носете любимия си панталон

Ако харесвате естествените материи, можете да вземете някои от своите „градски“ дрехи и да ги пригодите за плажа. Това могат да бъдат панталони от типа „пола-панталон“ или пък такива с висока талия и набор. Можете да ги комбинирате с къс топ, както и с чехли и чанта от лен.

 

Коментирай