Мода

Ефирни материи, деним и дантела от Dior за пролет-лято 2024

Какво още ще добавим в гардероба си

02.10.2023г. / 16 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Не може да се отрече, че седмиците на модата в Милано, Париж, Лондон, Ню Йорк са модните събития на годината. В началото на есента модните брандове ни представят своите модни решения за предстоящите пролет и лято. Поглеждаме към Седмицата на модата в Париж и колекцията на Мария Грация Кюри за френската модна къща Диор.

Свързани статии

Черно, бяло, бежово, екрю, много дантела и ефирни материи. Колекцията за пролет-лято 2024 на Dior е много повече от красиви дрехи и скъпи материи. Много повече от лукс. Това е колекция, която съвсем ясно показа определени неща на света. Женствеността и феминизмът са често срещани в колекциите на марката, откакто Кюри е творчески директор.

Колекцията на Armani за пролет-лято 2024

Кюри винаги отдава почит на вдъхновяващи жени творци и лидери на мисълта, оставили трайни следи в историята. В гардероба си за пролет-лято 2024 ще добавим черен, бял, тъмносин и сив деним. Денимът бе представен под формата на oversize сако и бермуди.

Какво ще кажете за пола или рокля с дантела в комбинация с кожени кубинки? Е, и това ще си позволим да носим, заявявайки смело себе си. Повече за колекцията може да видите в галерията ни.

Коментирай