Мода

Valentino представи колекцията си за пролет/лято 2024

Ще добавим повече флорални мотиви в гардероба си

03.10.2023г. / 11 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Седмицата на модата в Париж отново събра едни от най-известните модни дизайнери, за да покажат своите колекции за предстоящите пролет и лято. За 2024 година творческият директор на Valentino Pierpaolo Piccioli показа ослепителна колекция. Самият той сподели, че според него жените трябва да запазят свободата си относно това как изразяват себе си и телата си, че феминизмът е тяхната свобода.

Dolce&Gabbana за пролет-лято 2024

За пролет/лято 2024 колекцията му включва щедро разнообразие за различни стилове. Модели, които носят много чувственост, напомнящи за различни настроения и култури. Ще се чувстваме удобно в деним, саката ще са дълги и свободни. Няма да се поколебаем да добавим в гардероба си поне една широка бяла риза, повече флорални мотиви.

Впечатление направиха именно те, които присъстваха под формата на красиви, много прецизни и впечатляващи бродерии, които сякаш са изрязани в материята цветя. Тези ефекти изобразяваха и ананаси, листа, птици.

Колекцията на Armani за пролет-лято 2024

Колекциите на Valentino винаги са показвали женственост, креативност. Идеята за този вид бродерии е основана на ренесансов интериор. Цветовете, които ще добавим в пролетно-летния гардероб са бяло, черно, червено, розово. Чантите ще са с къси дръжки, удобни и стилно допълнение към визията ни.

Повече за колекцията може да видите в галерията ни.

Коментирай