Мода

Как да се обличате според зодията

Изберете правилните дрехи

24.11.2023г. / 09 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Колкото и да се опитваме да бягаме от същността си, трябва да признаем, че понякога просто не ни се получава. Искаме да бъдем други, но защо? Свържете се с природата си и вижте какви модни съвети ще ви дадат звездите. Какъв е подходящият стил за вас според зодията ви? Разберете в следващите редове.

Овен

Овните обичат да изглеждат добре, когато са на работа, но в облеклото им трябва да присъства и щипка игривост, когато става въпрос за мода. Те обичат да изразяват себе си чрез стиловете на облекло, които избират. Като хора, които са вечно в движение, те се нуждаят от дрехи, които изглеждат добре и са комфортни през целия ден.

Скъпи Овни, уличното облекло е точно за вас. То е небрежно, модерно и винаги отразява духа на времето.

Телец

Телецът е познавач на красотата, поради което неговият личен стил се основава на качеството и елегантността. Като земен знак, Телецът е привлечен от по-приглушени цветове и елегантни силуети.

Представителите на тази зодия обичат да държат в по-голямата част от гардероба си капсулни елементи, които могат да се носят редовно. И ако все пак решат да се покажат, те ще направят това с ненатрапчиви дизайнерски етикети и бутикова мода. 

Близнаци

Близнаците обичат да привличат погледите и да карат хората да гадаят. Те имат „жизнерадостен“ гардероб, който съответства на хамелеоновите им вибрации. Стилът на Близнаците може да бъде труден за определяне, защото те се обличат толкова различно.

В стая, пълна с Близнаци, едва ли ще видите двама души с еднакъв стил. Ето защо единственият етикет, който наистина би могъл да пасне на Близнаците е „упоритият трендсетър“. 

Рак

Стилът на рака е спокоен, лек, „прохладен“, удобен и шик. Той е едновременно небрежен и елегантен, без да изисква висока поддръжка. Има нещо толкова непринудено в начина, по който Раците се държат, така че не е изненадващо, че имат уютна лична естетика, която да съответства на това.

Те обичат да изглеждат сладки, но не желаят да пожертват комфорта си. И въпреки че може да не са с най-изтънчените тоалети, те все пак знаят как да достигнат зашеметяващ външен вид.

Лъв 

Когато става въпрос за гръмко модно изявление, Лъвът не се задоволява да играе на сигурно. Той никога не би се задоволил със скучен или безжизнен гардероб. Не се заблуждавайте, този огнен знак знае много добре какво е водеща тенденция. Лъвът е смел и е способен да съчетае перфектните дрехи и аксесоари. 

Коментирай
Свободно време