Мода

Как да се обличате според зодията

Изберете правилните дрехи

24.11.2023г. / 09 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Дева

Личният стил на Девата е ясен, практичен, структуриран и минималистичен. Винаги излъскани и изтънчени, те имат начин да привличат вниманието, без да прекаляват. Девите обичат да инвестират в неща, които имат дълготрайност и многосезонна употреба. Те не са от типа хора, които харчат пари за дизайнерски дрехи, които ще облекат само веднъж.  

Девите знаят, че не е нужно да харчите много, за да изглеждате перфектно.

Везни 

Вие сте в епохата си „Яж, моли се и обичай“, помислете за идеално скроени широки панталони, изискани блузи и златни бижута, които да улавят и най-малката слънчева светлина. Всичко е свързано с това да оставите естествената си красота да блесне, така че запомнете, че по-малкото е повече. 

Скорпион

Скорпионите обичат да прекрачват границите в живота и личния си стил. Те гравитират около модните тенденции, които отразяват мистериозната, примамлива или табу страна. Това не означава, че те се обличат провокативно, разбира се. Понякога това може да означава канализиране на модни субкултури, като пънк или готик. Но това може също да означава и да измислите свой собствен уникален, остър стил. 

Стрелец

Динамичен и смел, Стрелецът не се страхува да прегърне дивата страна на модата. Неговото чувство за стил е силно и цветно, за да може да пасне на тази екстровертна личност.

Стрелецът обича да се облича така, че да се откроява. Да бъдеш стилен или да познаваш тенденциите не е толкова важно, колкото това да използваш свободата, за да се изразиш. Тъй като Стрелците водят толкова активен начин на живот, дрехите им трябва да бъдат толкова практични, колкото и провокативни. 

Козирог

Козирозите обичат да се обличат, за да впечатлят, поради което тихата луксозна естетика е перфектният избор за този шикозен знак. Те водят много взискателен начин на живот и се нуждаят от личен стил, който изисква авторитет и внимание, като същевременно е изискан. Не им харесва да излизат извън обичайните си модни вкусове.

Класическото облекло е любимото им нещо за почти всеки повод. 

Водолей

Стилът на Водолея е иновативен, нетрадиционен, ексцентричен и откровено странен на моменти. Те обичат да изразяват индивидуалността си, никога не се съобразяват със статуквото.

Те са хора, които са привлечени от уникалното и необичайното и „не им пука за лошата им репутация“ – стига да са свободни да бъдат себе си. Това прави „приятелката на рок звездата“ да изглежда перфектната модна тенденция за тези дръзки и оригинални личности. 

Риби

Рибите обичат да носят дрехи, които демонстрират креативност. Стилът на Риби е причудлив, мечтателен и забавен. Това често се проявява под формата на бохемски и романтичен стил.

Те имат афинитет към винтидж и ръчно изработените артикули. В облеклото им ще видите неутрални цветови палитри, меки материи – като дантела, памук, деним и лен, както и забавни и фънки аксесоари. 

Коментирай